Stor ekspertise

Medlem af Byg Garanti

Mere end 10 års erfaring

Få nye vinduer og døre

Skal du have nye vinduer eller døre på din ejendom, kan vi hos Tjelle Byg være til hjælp. Vi har stor ekspertise i udskiftning af vinduer og døre for privat og erhverv. der er mange muligheder, når det kommer til vinduer og vi kan rådgive dig, så du får den bedste løsning, ud fra dine behov.

Vi udfører:

  • Udskiftning af vinduer
  • Renovering af eksisterende vinduer
  • Isætning af ovenlysvinduer
  • Salg og udskiftning af glas og ruder
  • Udskiftning af døre
  • Renovering af eksisterende døre

Kontakt os på 40310122, hvis du skal bruge et professionelt tømrerfirma til udskiftning af vinduer og døre i Dronninglund og resten af Nordjylland.

Spar på energiregningen med nye vinduer

Man kan skifte vinduer af mange årsager, de gamle kan være slidte, grimme, rådne eller punkteret. En anden og efterhånden mere udbredt grund er, at du potentielt kan spare mange penge på varmeregningen med moderne energivinduer. Teknologien har de senere år gjort det muligt at konstruere vinduer, der kan holde på varmen i langt højere grad end tidligere. Derfor kan en investering i nye vinduer betale sig tilbage relativt hurtigt for mange boligejere.

Det siger vores kunder

Læs mere om vores mange anmeldelser på Anmeld Håndværker

Få en pæn facade med nye vinduer og døre

Vinduerne er en stor del af din ejendoms udvendige og indvendige æstetiske udtryk. Når du får foretaget montering af nye vinduer har du derfor muligheden for at forme, hvordan din bygning skal komme til at se ud. Mulighederne er mange. Du kan eksempelvis vælge at få sprosser for en klassisk look eller større ruder, der giver en moderne udtryk.

Velfac Vinduesmester

Vi har et samarbejde med Velfac, hvilket sikrer dig, at vi er uddannet i at montere vinduer fra Velfac og kender produktet godt.

Samarbejdet betyder også, at vi forhandler Velfacs produkter selv. Som kunde betyder det, at du er sikker på at få en god pris uden fordyrende mellemled.

Du kan læse mere om os her:

Ovenlysvinduer og kviste

Skal du have lys ind i boligen, er ovenlysvinduer og kviste en god mulighed. Vi har stor erfaring med at etablere eller renovere kviste i alle typer ejendomme.

Med et ovenlysvindue kan du få et rum til at føles større ved hjælp af det øgede lysindfald.

Du kan læse mere om Tjelle Byg ApS her:

Tjelle Byg ApS Rævdalstoften 1 9330 Dronninglund CVR:32882129