Færdigkviste – Tømrer med speciale i færdigkviste

Hos os er du i trygge hænder med dit byggeprojekt

4.8 ★★★★★ ud af 288 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Få et tilbud i dag

Færdigkviste giver huset nyt liv

Færdigkviste er et godt alternativ til at puste nyt liv i boligens udseende og funktionalitet, uden at huset skal gennemgå en større og mere omfattende istandsættelse. En kvist kan se ud på mange forskellige måder, og det kommer helt an på, hvilke ønsker og behov du har. En færdigkvist giver huset et fornyet udseende og opgraderer boligens identitet – uanset om du blot ønsker lidt ekstra plads på badeværelset eller at nyde morgensolens stråler med en bredere kvist f.eks. i soveværelset.

Imidlertid er der mange fordele ved at tilføre én eller flere kviste til husets konstruktion. Først og fremmest giver det boligen ekstra kvadratmeter, samtidig med at du får mulighed for virkelig at udnytte tagetagen til fulde. En færdigkvist giver ligeledes et bedre lysindfald og udsigt, når du sætter dig og nyder udsigten sammen med dem, du har kær. Med en færdigkvist, skaber du samtidig et nyt rum i husets rum og optimerer dine indretningsmuligheder i boligen – kvisten er dermed med til at give din bolig ny karakter.

Altankvist eller facadekvist

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til præfabrikerede kviste. Først og fremmest handler det om at finde den rette kvist, der passer til hustype, stil og udseende. Derefter handler det om at imødekomme din personlige smag, ønsker og behov i forhold til at opgradere husets funktionalitet.

Du kan f.eks. vælge en facadekvist, der forlænger husets facade og giver dig en følelse af mere plads og luft. En facadekvist efterlader dig med den samme følelse af rum og lys som f.eks. en altankvist. En altankvist anbefales derimod, hvis du ønsker at integrere naturen i husets rum med muligheden for at sidde ud på årets varmere dage. Altankvisten gør husets rum mere luftigt og lyst, samtidig med at anvendeligheden er i fokus.

Du kan også vælge en buetagskvist, hvis dit hus og din smag er mere enkel og minimalistisk. Buetagskvisten har et buet tag, runde linjer og bløde kurver, som passer til større villaer med en ældre og mere romantisk sjæl. Ønsker du derimod en klassiker, så kan du tilføre huset stil med en saddeltagskvist. Det er den bedst sælgende færdigkvist i Danmark, hvilket ikke er svært at forstå, da den giver dit hus et helt nyt liv og skaber en unik atmosfære i rummet.

Kontakt Tjellebyg for færdigkviste

Hos Tjellebyg er vi specialister i bl.a. færdigkviste. Vi vejleder i og opfører færdigkviste i høj håndværksmæssig kvalitet, som er til stor tilfredsstillelse for vores kunder. Vi ved hvilken færdigkvist, der passer til netop din bolig, så du får det maksimale ud af husets udseende og funktionalitet.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 15.30

Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : +45 40 31 01 22

Medlem af Byg Garanti

Som medlem af Byg Garanti giver vi dig tryghed. Du kan trygt tilknytte os som samarbejdspartner på dit byggeprojekt. Skulle der være problemer, er vores arbejde dækket af garanti.

Brug for en professionel tømrer?
Kontakt Tjelle Byg ApS

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Få et tilbud i dag