Stor ekspertise

Medlem af Byg Garanti

Mere end 10 års erfaring

Din pålidelige samarbejdspartner

Tjelle Byg har i mere end 10 år udført alle typer tømrer- og snedkerarbejde. Vi har en lang række tilfredse kunder bag os der, har fået udført alt fra tagarbejde til totalentrepriser.

Alle vores medarbejdere er dygtige og vi leverer kvalitet hver gang. I 2015 har vi overtaget Dronninglund tømrer- og bygningssnedkeri af Erik Jacobsen, hvilket har øget vores ekspertise og kapacitet.

Vores målsætning

I Tjelle-Byg arbejder vi altid på at nå virksomhedens mål, som er tilfredse kunder og høj kvalitet. Vores primære opgave er at yde vores kunder en god service, samt et godt stykke håndværk. Det opnår vi ved at lægge vægt på god dialog og overholdelse af aftaler.

Entrepriser

Har du brug for at vi tager os af hele byggeprojektet, så klarer vi også det.
Vi udfører gerne total- og hovedentrepriser, hvor vi sørger for at samle alle trådene i et byggeprojekt.

Vores samarbejdspartnere:

Tjelle byg har en lang række samarbejdspartnere – både producenter og andre håndværkere. Gennem vores kendskab til de forskellige producenter kan vi levere og montere deres produkter som det er tiltænkt. Vi samarbejder med Velfac og Cembrit.

Når vi udfører større entrepriser, har vi et netværk af dygtige håndværksmestre inden for el, VVS, murerarbejde og kloak.

Det siger vores kunder

Læs mere om vores mange anmeldelser på Anmeld Håndværker

Tjelle Byg ApS Rævdalstoften 1 9330 Dronninglund CVR:32882129