Stor ekspertise

Medlem af Byg Garanti

Mere end 10 års erfaring

Skal du bruge en dygtig tømrer i Aalborg?

Leder du efter en erfaren og dedikeret tømrer til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt, så kontakt Tjelle-Byg og oplev solidt, nordjysk håndværk til en fair og fast pris. Siden 2007 har vi udført traditionelt tømrer- og snedkerhåndværk med et team af faglærte og erfarne tømrer og håndværkere. Vores faglige stolthed er din garanti for kvalitetsarbejde og faste aftaler via ærlig kommunikation.

Vores tømrer rådgiver og udfører mindre renoveringsopgaver i det private hjem til større nybyggerier i b.la. Aalborg. Hos os er alle kunder lige vigtige og vores faglige stolthed og traditionsrige historie betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvaliteten eller din tilfredshed. Vi lever af tilfredse kunder og glæder os til at samarbejde om dine udfordringer med tømrer- og håndværksopgave. 

Vi realiserer drømme ved at forene kvalitet og økonomi

Tilbygninger er den ideelle løsning, hvis man ønsker at tilpasse sit nuværende hjem til en fremtid med nye behov. Familieforøgelse, bedre økonomi eller nye hobbyer. Hos Tjelle-Byg har vi tilbygget og ombygget en lang række hjem siden 2007 og ved, at pladsmangel er et spørgsmål om at være kreativ samt at tilpasse og se mulighederne i det eksisterende byggeri.

Vi har stor ekspertise indenfor lavenergi og garanterer gennemførte husløsninger, som er udført i moderne og prisdygtige byggematerialer – til gavn for husets komfort, opgavens økonomi og jeres tilfredshed.

Du kan læse mere om et udpluk af vores ydelser her:

  • Tagarbejde
  • Vinduer og døre
  • Køkkener
  • Tilbygninger
  • Papirisolering

Kontakt Tjelle-Byg – tømrer i Aalborg

Ring på tlf. 40 31 01 22 eller udfyld kontaktformularen og få hjælp og rådgivning til din næste tilbygning eller nybyggeri. Uanset dit behov, så får du en sparringspartner, som får økonomi, behov og kvalitet til at gå op i en højere enhed.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger vores kunder

Læs mere om vores mange anmeldelser på Anmeld Håndværker

Rådgivning til udvidelse

Ofte når du udvider med et nyt værelse eller en stue bliver et det tilstødende rum et gennemgangsrum, ligesom det kan blive mørkere, hvis et eller flere vinduer fjernes til fordel for tilbygningen. Vi kan hjælpe med rådgivning i forbindelse tilbygning.

Du kan læse mere om Tjelle Byg ApS her:

Tjelle Byg ApS Rævdalstoften 1 9330 Dronninglund CVR:32882129