Stor ekspertise

Medlem af Byg Garanti

Mere end 10 års erfaring

Skal du bruge en professionel tømrer i Brønderslev?

Står du overfor en renoveringsopgave i hjemmet og er blevet i tvivl om det bedst kan betale sig at renovere det eksisterende eller udskifte med helt nyt, så kontakt Tjelle-Byg og få hjælp og rådgivning fra en af vores erfarne tømrer og håndværkere, som kan give en professionel vurdering af opgavens omfang. Vi har hjulpet private husejere samt virksomheder med renovering siden 2007 og har den nødvendige erfaring og know-how, som kan gøre forskellen ved både større og mindre tømrer- og snedkeropgaver. Ved istandsættelse og renovering sørger vi altid for at rådgive og informere om oplagte energioptimeringer, så slutresultatet både bliver flot og ikke mindst bæredygtigt.

Få tilbud på renoveringsopgave eller andet inden for tømrer- og snedkerarbejde

Kontakt Tjelle-Byg og få et uforpligtende tilbud på din inden- eller udendørs tømrer- eller snedkeropgaver. Vores tømrer og håndværkere er din garanti for gennemført, nordjysk håndværk kombineret med en sans for detaljer. Den tilgang har skabt en række tilfredse kunder i Brønderslev og det meste af Nordjylland. Hos os får I ikke blot en kompetent håndværker, men samtidig en sparringspartner som tager hånd om arbejdsopgaverne fra start til slut – hvad enten det gælder byggestil, valg af materialer eller økonomi. Vi lever af tilfredse kunder og går aldrig på kompromis med kvaliteten eller din tilfredshed.

Du kan læse mere om et udpluk af vores ydelser her:

  • Tagarbejde
  • Vinduer og døre
  • Køkkener
  • Tilbygninger
  • Papirisolering

Kontakt Tjelle-Byg tømrer i Brønderslev

Ring på tlf. 40 31 01 22 eller udfyld kontaktformularen og få hjælp og rådgivning til dit næste projekt. Uanset dit behov, så får du en sparringspartner, som får økonomi, behov og kvalitet til at gå op i en højere enhed.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger vores kunder

Læs mere om vores mange anmeldelser på Anmeld Håndværker

Tjelle Byg ApS Rævdalstoften 1 9330 Dronninglund CVR:32882129