Stor ekspertise

Medlem af Byg Garanti

Mere end 10 års erfaring

Skal du bruge en faguddannet tømrer i Frederikshavn?

Ønsker I at bygge om, bygge til eller renovere, så kontakt en professionel håndværker med den rette erfaring og know-how fra Tjelle-Byg og kom godt fra land. Så er I garanteret en ideel byggeproces, hvor alt fra papirarbejde, byggetilladelser til den sidste skrue følger alle forskrifter – både hvad angår kvalitet, energioptimering og ikke mindst økonomi. Siden 2007 har vi hjulpet private husstande og virksomheder i b.la. Frederikshavn og det meste af Nordjylland med at realisere deres byggedrømme. Vores faglige stolthed er jeres garanti for en dedikeret og erfaren sparringspartner, som kender byggeprocesserne og har det rette netværk af underleverandører, som står inde for samme kvalitet og konkurrencedygtige priser. Kontakt en byggeleder fra Tjelle-Byg på tlf. 40 31 01 22 og få en snak om jeres ønsker.

Vi udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde

Udvid hjemmet med et ekstra børneværelse, som er i tråd og harmoni med resten af huset eller få flere kvadratmeter til kontoret, så I har de rette fysiske forudsætninger for vækst og trivsel. Uanset jeres ønsker og behov, så sørger vi i fællesskab for at gøre en uoverskuelig byggeproces til et bekymringsløst fællesprojekt. Sammen sætter vi realistiske mål og vurderer de forskellige facetter, så alt fra budget, ønsker, behov og det med småt går op i en højere enhed. Hos Tjelle-Byg er I i gode hænder både før, under og efter byggefasen.

Du kan læse mere om et udpluk af vores ydelser her:

  • Tagarbejde
  • Vinduer og døre
  • Køkkener
  • Tilbygninger
  • Papirisolering

Kontakt Tjelle-Byg i Frederikshavn

Ring på tlf. 40 31 01 22 eller udfyld kontaktformularen og få hjælp og rådgivning til din næste tilbygning eller nybyggeri. Uanset dit behov, så får du en sparringspartner, som får økonomi, behov og kvalitet til at gå op i en højere enhed.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger vores kunder

Læs mere om vores mange anmeldelser på Anmeld Håndværker

Tjelle Byg ApS Rævdalstoften 1 9330 Dronninglund CVR:32882129