Stor ekspertise

Medlem af Byg Garanti

Mere end 10 års erfaring

Skal du bruge en topprofessionel tømrer i Nordjylland?

Leder du efter en erfaren og dedikeret tømrer til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt så kontakt Tjelle-Byg og oplev solidt, nordjysk håndværk til en fair pris. Med base lidt uden for Dronninglund. Siden 2007 har vi udført traditionelt tømrer- og snedkerhåndværk med et team af faglærte og erfarne tømrer og håndværkere. Vores faglige stolthed er din garanti for kvalitetsarbejde, den rette know-how og faste aftaler via ærlig kommunikation.

Vi udfører:

Tjelle-Byg rådgiver og udfører mindre renoveringsopgaver i det private hjem til større nybyggerier. Udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi har dog specialiseret os i tagarbejde, kviste samt vinduesudskiftning, som er vores hovedekspertise. Vi udfører dog en lang række andre ydelser – intet er for stort eller småt til os. Hos os er alle kunder lige vigtige og vores faglige stolthed betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvaliteten eller din tilfredshed. Vi lever af tilfredse kunder og glæder os til at samarbejde om dine udfordringer med tømrer- og håndværksopgaver.

Du kan læse mere om et udpluk af vores ydelser her:

  • Tagarbejde
  • Vinduer og døre
  • Køkkener
  • Tilbygninger
  • Papirisolering

Kontakt Tjelle-Byg tømrer i Nordjylland

Kontakt Tjelle-Byg på tlf. 40 31 01 22 eller udfyld kontaktformularen og få hjælp og rådgivning til din næste renoveringsopgave eller byggeprojekt fra en af vores erfarne tømrer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger vores kunder

Læs mere om vores mange anmeldelser på Anmeld Håndværker

Tjelle Byg ApS Rævdalstoften 1 9330 Dronninglund CVR:32882129